Suzan

Mindfulness coach

Welkom op de website van Epiphany coaching en Mindfulness. Ik ben Suzan van der Goes. Na 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als stafmedewerker, trainer en coach ben ik in 2010 voor mezelf begonnen. Als burn out en stresscoach en al snel ook als mindfulness coach Sinds 2015 ook als zelfcompassietrainer

Ik ben getrouwd en heb een samengesteld gezin van 4 kinderen, een hond en twee poezen. We wonen in Wassenaar, een rustig dorp in de drukke randstad. Met veel groen om ons heen en dichtbij het strand. Ik ben graag buiten, heerijk wandelen met de hond of gewoon ergens lekker zitten. De natuur brengt mij veel rust en inspiratie. Meer dan ik ooit dacht, toen ik nog in de stad woonde.

Mindful leven en compassievol leven zijn voor mij belangrijke grondhoudingen in mijn dagelijkse leven. Mindfulness heeft me vooral rust en helderheid gegeven en zelfcompassie meer kracht en lichtheid. 

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk. Er is zo veel te ontdekken, te leren over jezelf en de mensen om je heen. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar wat iemand beweegt, waar iemand blij van wordt en waar er mogelijkheden voor meer flow en lichtheid zijn. Compassie en zonder oordeel zijn, zijn mijn levenswaarden en pas ik toe in alles wat ik doe.

Om mensen nog beter te kunnen ondersteunen in stressvolle tijden, heb ik een aanvullende coach opleiding gedaan ‘Coachen bij stress en Burn out’ (Europees instituut- De Baak 2020) en een opleiding als relatie therapeut (IBCT -Pieternel Dijkstra 2021). Deze vorm van relatie therapie sluit mooi aan bij mindfulness. Emotionele aansluiting, acceptatie en tolerantie zijn belangrijk in de relatietherapie.

Met mijn meditaties (o.a. om je te helpen beter te slapen) via Insight Timer en andere platforms zoals Storytel, hoop ik veel mensen te inspireren, lichtheid, rust en troost te bieden. De meeste meditaties kan je gratis en vrijblijvend beluisteren.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kijken we samen naar wat nu het beste bij je past! En misschien kan ik je dan wel helpen als Mindfulness coach.

Suzan van der Goes