Suzan

Welkom op de website van Epiphany coaching en Mindfulness. Ik ben Suzan van der Goes. Na 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als stafmedewerker, trainer en coach ben ik in 2010 voor mezelf begonnen. Als coach en al snel ook als mindfulnesstrainer. Sinds 2015 ook als zelfcompassietrainer. 

Mindful leven en compassievol leven zijn voor mij belangrijke grondhoudingen in mijn dagelijkse leven. Mindfulness heeft me vooral rust en helderheid gegeven en zelfcompassie meer kracht en lichtheid. 

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk. Er is zo veel te ontdekken, te leren over jezelf en de mensen om je heen. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar wat iemand beweegt, waar iemand blij van wordt en waar er mogelijkheden voor meer flow en lichtheid zijn. Compassie en zonder oordeel zijn, zijn mijn levenswaarden en pas ik toe in alles wat ik doe.

Om nog beter mensen te kunnen ondersteunen in stressvolle tijden, heb ik een aanvullende coach opleiding gedaan ‘Coachen bij stress en Burn out’ (Europees instituut- De Baak 2020) en een opleiding als relatie therapeut (IBCT -Pieternel Dijkstra 2021). Graag vertel ik je hier meer over.

Met mijn meditatie via Insight Timer en andere platforms zoals Storytel, hoop ik veel mensen te inspireren, lichtheid, rust en troost te bieden. De meeste meditaties kan je gratis en vrijblijvend beluisteren.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kijken we samen naar wat nu het beste bij je past!

Suzan van der Goes