Suzan van der Goes

Mindfulness coach

Welkom op de website van Epiphany coaching en Mindfulness. Ik ben Suzan van der Goes. Na 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als stafmedewerker, trainer en coach ben ik in 2010 voor mezelf begonnen. Als mindfulness trainer en coach. Sinds 2015 ook als zelfcompassie trainer

Ik ben getrouwd en heb een samengesteld gezin van 4 kinderen, een hond en twee poezen. We wonen in Wassenaar, een rustig dorp in de drukke randstad. Met veel groen om ons heen en dichtbij het strand. Ik ben graag buiten, heerijk wandelen met de hond of gewoon ergens lekker zitten. De natuur brengt mij veel rust en inspiratie. Meer dan ik ooit dacht, toen ik nog in de stad woonde.

Mindful leven en compassievol leven zijn voor mij belangrijke grondhoudingen in mijn dagelijkse leven. Mindfulness heeft me vooral rust en helderheid gegeven en zelfcompassie meer kracht en lichtheid. 

Persoonlijke waarden

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk. Er is zo veel te ontdekken, te leren over jezelf en de mensen om je heen. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar wat iemand beweegt, waar iemand blij van wordt en waar er mogelijkheden voor meer flow en lichtheid zijn. Compassie en zonder oordeel zijn, zijn mijn levenswaarden en pas ik toe in alles wat ik doe.

Opleidingen

Naast de opleidingen voor mindfulness trainer en zelfcompassie trainer, heb ik steeds verdiepende opleidingen, cursussen en masterclasses gedaan. Om mensen nog beter te kunnen ondersteunen in stressvolle tijden, heb ik o.a. een aanvullende coach opleiding gedaan ‘Coachen bij stress en Burn out’ (Europees instituut- De Baak 2020).

Ook voor relatie therapie heb diverse opleidingen en masterclasses gedaan, o.a. de EFT opleiding (Emotionally Focused Therapy) en de opleiding IBCT (IBCT -Pieternel Dijkstra 2021). Deze beide vormen van relatietherapie sluiten mooi aan bij mindfulness. Emotionele aansluiting, verbinding, acceptatie en tolerantie zijn belangrijk in beide vormen van relatietherapie.

Meditaties

Met mijn meditaties (o.a. om je te helpen beter te slapen) via Insight Timer en andere platforms zoals Storytel, hoop ik veel mensen te inspireren en lichtheid, rust en troost te bieden. De meeste meditaties kan je gratis en vrijblijvend beluisteren. Op Insight Timer vind je ook diverse audiocursussen van mij voor meer verdieping.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kijken we samen naar wat nu het beste bij je past! En misschien kan ik je dan wel helpen als Mindfulness coach.

Suzan van der Goes

Op Balansportaal vind je ook mijn profiel en aanbod.