Donderdag, 12 Januari 2023

Zelfcompassie, 10 oefeningen

Om zelfcompassie toe te passen in je dagelijkse leven en zo steviger, veerkrachtiger en positiever in het leven te staan, deel ik 10 oefeningen met je.

Deze 10 oefeningen heb ik voor je in een Ebook gezet. Je kan het Ebook kopen via mijn online academie. Het Ebook begint met de theorie van zelfcompassie en waarom zelfcompassie van belang is voor je.

Ik wil je uitnodigen om de oefeningen uit het Ebook uit te proberen. Zie het als een experiment en laat je verrassen door wat je ontdekt. Sommige oefeningen zullen je meer aanspreken dan anderen. 

Het kan ook zijn dat je nu een bepaalde oefening nodig hebt en dat je merkt dat na verloop van tijd een ander oefening beter past.

Wil je hier meer over weten dan hier meer informatie vinden o.a. over de Zelfcompassie cursus.

Voor de lezers van mijn blogs bied ik een korting aan van 25% op de verkoopprijs van €4,99. Hiervoor kan je de code Blog2023 gebruiken.

Ik hoop dat de oefeningen in het Ebook je helpen om meer zelfcompassie te ontwikkelen. Naast betere zelfzorg en je zo meer veerkracht ervaart om evenwichtiger, lichter en gelukkiger in het leven te staan.