Donderdag, 12 Januari 2023

Zelfcompassie oefeningen

Om zelfcompassie toe te passen in je dagelijkse leven en zo steviger, veerkrachtiger en positiever in het leven te staan, deel ik in het zelfcompassie ebook 10 oefeningen met je.

Misschien heb je al eens wat gelezen over zelfcompassie of ben je er al mee bezig geweest. Het kan ook zijn dat je het nog een wat vaag concept vindt. Met dit ebook, 10 oefeningen voor meer zelfcompassie, maak je een mooie start als je wil ontdekken wat zelfcompassie voor jou kan betekenen.

Zelfcompassie oefeningen

Het ebook begint met de theorie van zelfcompassie en waarom zelfcompassie van belang is. Daarna volgen 10 verschillende oefeningen. Sommige oefeningen gebruiken we in de zelfcompassie training. Maar dee meeste oefeningen worden niet in de zelfcompassie training gebruikt en zijn dus nieuw als je al een keer een training gedaan hebt. Je kan het ebook kopen voor €4,99 via mijn online academie.

Ik wil je uitnodigen om de oefeningen uit het ebook uit te proberen. Zie het als een experiment en laat je verrassen door wat je ontdekt. Sommige oefeningen zullen je uiteraard meer aanspreken dan anderen. 

Het kan ook zijn dat je nu een bepaalde oefening nodig hebt en dat je merkt dat na verloop van tijd een ander oefening beter past. Het is een toolkit om op verschillende manieren meer zelfcompassie te ontwikkelen.

Zelfcompassie training

Op de website kan je meer informatie vinden over zelfcompassie o.a. over de zelfcompassie training. De zelfcompassie training is een training van 8 weken. Een training die je stap voor stap meeneemt in het ontwikkelen van meer compassie voor jezelf. In de training zitten verschillende meditaties, oefeningen en uiteraard ook theorie over (zelf)compassie. Als je meer wil weten over zelfcompassie kan je altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag verder!

Ebook met zelfcompassie oefeningen

Ik hoop dat de oefeningen in het ebook je helpen om meer zelfcompassie te ontwikkelen en betere zelfzorg. Om zo meer veerkracht te ervaren en om evenwichtiger, lichter en gelukkiger in het leven te staan.