Donderdag, 12 Januari 2023

Zelfcompassie, 10 oefeningen

Om zelfcompassie toe te passen in je dagelijkse leven en zo steviger, veerkrachtiger en positiever in het leven te staan, deel ik in het zelfcompassie ebook 10 oefeningen met je.

Het ebook begint met de theorie van zelfcompassie en waarom zelfcompassie van belang is voor je. Daarna volgen 10 verschillende oefeningen. De meeste oefeningen worden niet in de zelfcompassie training gebruikt. Je kan het ebook kopen voor €4,99 via mijn online academie.

Ik wil je uitnodigen om de oefeningen uit het ebook uit te proberen. Zie het als een experiment en laat je verrassen door wat je ontdekt. Sommige oefeningen zullen je uiteraard meer aanspreken dan anderen. 

Het kan ook zijn dat je nu een bepaalde oefening nodig hebt en dat je merkt dat na verloop van tijd een ander oefening beter past. Het is een toolkit met verschillende manieren meer zelfcompassie te ontwikkelen.

Op de website kan je meer informatie vinden over zelfcompassie o.a. over de zelfcompassie cursus. Je kan ook altijd contact opnemen als je vragen hebt over zelfcompassie en coaching. Ik help je graag verder!

Ik hoop dat de oefeningen in het ebook je helpen om meer zelfcompassie te ontwikkelen en een betere zelfzorg. Om zo meer veerkracht te ervaren en om evenwichtiger, lichter en gelukkiger in het leven te staan.