Online mindfulness academy

De online cursussen en Ebooks van Epiphany Mindfulness ondersteunen je in mindful leven. Leven met meer gemak, minder stress en meer aandacht.

Wil jij jezelf verder blijven ontwikkelen?


Ontdek de cursussen en Ebooks in de online academy van Epiphany Mindfulness.

Ze bieden ondersteuning bij het mindful leven, zowel op werkgebied als in je privéleven. Leven met meer gemak, minder stress en meer aandacht.
Mindfulness kan overal worden toegepast, zodat je steeds meer in het hier-en-nu kunt zijn en minder op de automatische piloot leeft. Hierdoor kan je meer genieten en ervaar je een betere kwaliteit van leven. Het leven wordt makkelijker en stroomt meer.

In de academy van Epiphany mindfulness vind je diverse cursussen en Ebooks. De cursussen bestaan uit meerdere modules met bijbehorende lessen, waarin je theoretische kennis, oefeningen en meditaties vindt. Je kunt de cursussen op je eigen tempo volgen en altijd teruggaan naar de oefeningen.

De verschillende cursussen

Vind meer werkgeluk met mindfulness

Leer momenten van mindfulness gedurende de dag toe te passen. Bouw momenten in om met meer focus te werken en pauzes te nemen. Werk met aandacht, bewustzijn en ontspanning. Dit leidt tot betere focus, meer flow en werkplezier. De cursus biedt diverse oefeningen, meditaties en theoretische inzichten. Experimenteer en ontdek wat voor jou werkt, zodat je meer energie en werkgeluk kunt ervaren.

Vriendelijk in balans zijn

Deze cursus combineert mindfulness en zelfcompassie. Leer bewuster en met meer vriendelijkheid naar jezelf te kijken. Besteed aandacht aan veerkracht en aan het omgaan met gedachten, zowel positieve gedachten als de negatieve gedachten. Ontdek hoe je de mooie en prettige aspecten van het leven kunt waarnemen. Verken de kracht van dankbaarheid en zelfcompassie. Elke module wordt afgesloten met reflectievragen. Kortom, een cursus om balans te vinden met vriendelijkheid en zelfzorg.

Ebooks

Naast de cursussen zijn er ook ebooks beschikbaar, zowel gratis als betaald. De betaalde ebooks bevatten uitgebreidere inhoud, inclusief tips en oefeningen.

Ontdek de volgende ebooks:

10 oefeningen voor meer zelfcompassie in je leven: Breng meer zelfcompassie in je dagelijks leven met dit ebook. Ontdek nieuwe oefeningen die niet in de zelfcompassie training zijn opgenomen.

Versterk je relatie: Dit ebook biedt oefeningen, tips en advies om positieve energie aan je relatie te geven.

Ontdek de verschillende cursussen en Ebooks in de academy.

Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met mij op.