Woensdag, 23 December 2020

Een week voor jezelf

Tijd voor jezelf

Misschien weet je het wel, op Insight Timer staan een aantal audiocursussen van mij. Voor deze cursussen heb je wel een abonnement nodig. Dit abonnement kost ongeveer €60 per jaar.

Natuurlijk kan de cursussen ook via mij kopen. Je ontvangt dan een linkje om de cursus te luisteren via SoundCloud. De audiocursussen zijn 10 of 7 dagen lang en je kan ze zo vaak luisteren als je zelf wil. Elke dag bestaat uit een intro stukje met wat theorie, een mooie quote of een gedicht en een geleide meditatie.

De cursus inhoud

In deze laatste cursus ‘een week voor jezelf‘ is er elke dag een onderwerp om meer aandacht in je leven te brengen voor meer tijd voor jezelf. Om meer rust en veerkracht te ervaren. Zeven dagen om de tijd te nemen om het leven te omarmen en stil te staan bij wat jou gelukkig en blij maakt. Tijd om goed voor jezelf te zorgen, door tijd te maken voor inspiratie en een meditatie. Als resultaat zal je merken dat je steeds makkelijker rust kan vinden in de hectiek van alle dag. Steeds beter je grenzen voelen en meer keuze vrijheid hebben.

In deze cursus is er ook elke dag een reflecterende schrijfopdracht om zo nog extra stil te staan bij wat de meditatie, het gedicht of de tekst in beweging heeft gezet bij je. Dit zorgt voor meer verdieping en steeds meer wijsheid.

Hopelijk kan je zo steeds meer mindful leven. Dichter bij jezelf zijn en steeds meer veerkracht, kalmte en wijsheid ervaren. Steeds weer thuiskomen bij jezelf, thuiskomen in vriendelijkheid.

Super leuk als je hem gaat luisteren en ik hoor heel graag wat je er van vindt!

Via deze link kom je direct bij de cursus uit op Insight Timer of stuur me een mailtje voor de ‘geheime’ link op SoundCloud. De cursus kost € 9,99.