Mindfulness Retraite

Een weekend voor jezelf op een mooie plek in Nederland. Ervaar wat rust en stilte en verbinding met anderen voor je kunnen doen.

Mindfulness retraite

Een weekend  voor jezelf op een mooie plek in Nederland. Ervaar de rust en de ruimte van het platteland en het bos. ‘s Ochtends wakker worden met de opkomende zon en de mooie natuur. ‘s Avonds genieten van de rust en de stilte.

De basis van de retraite is mindfulness, open en milde aandacht voor alles wat er is. Er is ruimte om te ontspannen en om weer nieuwe energie op te doen. Tijd om stil te zijn, om weer verbinding te maken met jezelf en ook momenten voor contact met anderen.

Het programma is afwisselend en nodigt uit om naar binnen te gaan, te verdiepen en te ontdekken wat er in je leeft, te ervaren wat je nodig hebt en nieuwe inzichten op te doen.

We oefenen met verschillende soorten meditaties.  We wandelen en schrijven aan de hand van het weekend thema.

De verschillende onderdelen zijn zo op elkaar afgestemd dat je rust en balans kan ervaren. Deelnemers benoemen het als een ‘broodnodige reset’.

Elke dag zijn er periodes met stilte en ook momenten om met elkaar te delen en ruimte voor persoonlijke gesprekken.

Datum: in verband met corona hebben we voor 2021 geen retraites gepland. Hopelijk kunnen we in 2022 weer zonder zorgen genieten van het samenzijn.

Door: Suzan van der Goes en Renee Piket

Kosten
€ 375 p.p. incl. BTW volledig verzorgd in 2 pp kamers;
Voor een éénpersoonskamer betaal je € 75 extra (indien beschikbaar).

De maaltijden zijn vegetarisch, vanwege het karakter van de retraite wordt er geen alcohol geschonken.
Eventuele andere dieetwensen graag van te voren aangeven.

Wil je meer weten, mail of bel mij gerust even!