Ibiza retraite

Trakteer jezelf op deze heerlijke retraite en vakantie in één! Ervaar de mooie energie, de natuur en de warmte van Ibiza om zo ruimte, rust en innerlijke stilte te ervaren.

Naast onze mindfulness retraite weekenden in Nederland kunnen we je nu ook een heerlijke retraite op Ibiza aanbieden!

Ibiza is een magisch eiland en nodigt je uit om je hart te openen, je gedachten tot rust te laten komen, het prikkelt je zintuigen en laat je intuïtie stromen.

We bieden een mooie combinatie van meditatie, yoga, wandelingen in de natuur en genieten van de relaxtheid en de fijne energie van Ibiza.

Je logeert in een heerlijk huis, met zwembad, in het rustige en groene deel van Ibiza. Deze retraite is een feest voor je zintuigen, er is zo veel te ontdekken, te voelen, te ruiken, te zien en te proeven op Ibiza.

Elke ochtend beginnen we de dag met een meditatie, mindful yoga en een heerlijk ontbijt. ‘s Middags is er ruimte om (samen) te lunchen in één van de prachtige baaien, op het strand tot rust te komen, om een bezoek aan de hippie markt of de oude stad te brengen of misschien wil je wel genieten van een ontspannende massage. ‘ s Avonds is er altijd een meditatie en we zorgen voor een lichte avondmaaltijd.

Lijkt het je wat om;
* elke ochtend te mediteren?
* mindful yoga te doen genietend van de zon?
* heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?
* lekker te eten?
* Ibiza te ontdekken op een ontspannen manier?

Trakteer jezelf op deze heerlijke retraite en vakantie in één! Beleef de mooie energie, de natuur en de warmte van Ibiza om zo ruimte, rust en innerlijke stilte te ervaren.

28 mei tot 3 juni 2020- Santa Gertrudis Ibiza

Prijs is € 1295 per persoon in een 2-persoons kamer. De prijs is inclusief ontbijt, lunch en/of avondeten, transfer van en naar de airport en een deel van de uitstapjes.

Als je meer wil weten mail of bel dan!