Zaterdag, 19 Februari 2022

Mindfulness retraite, een weekend voor jezelf

Heb jij wel eens gedacht aan het doen van een mindfulness retraite? Misschien wel, maar vind je het een spannend idee? Wij geven mindfulness retraites met een basis van mindfulness en zelfcompassie. Weekenden waarin we je uitnodigen om te vertragen, te verdiepen en te genieten. Een weekend helemaal voor jezelf. En zeker niet zweverig.

Even heerlijk weg en je hoeft zelf niets te doen! Wij zorgen dit weekend voor jou.

Waarom een mindfulness weekend retraite?

Vaak leven we het leven bijna op de automatische piloot. Worden we geleefd door ons werk. Door ons gezin en alles wat er van ons gevraagd wordt. De dagen en weken vliegen voorbij. Nauwelijks tijd om tot rust te komen. Je voelt de stress van alledag en het lukt niet om te stoppen.

Een mindfulness retraite weekend is een fijne, laagdrempelige manier zijn om stil te staan. Om te vertragen. Ruimte om te verdiepen en weer nieuwe energie op te doen. De mindfulness retraite is een goede manier om de stress van alledag te doorbreken. Nieuwe inzichten op te doen. Weer te ervaren hoe het ook kan zijn. En een weekend waarin er voor je gezorgd wordt. Je hoeft een weekend lang niets te doen. Hoe fijn is dat!

Gun je zelf een weekend retraite!

Gun jezelf een heerlijk weekend, met meditatie, yoga, wandelen, schrijven. Met stilte, lekker eten en mooie gesprekken. Na dit weekend voel je je uitgerust en heb je nieuwe inzichten en gelijkgestemden ontmoet. Een weekend er helemaal tussenuit, zonder verplichtingen en zonder allerlei to-do lijstjes!

Is een mindfulness retraite geschikt voor iedereen?

Ja, onze weekenden zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan verdieping, verstilling en rust. Het is fijn als je wat ervaring hebt met mediteren en/of yoga, maar dat is niet persé nodig. Wij zorgen voor gevarieerd programma met voldoende ruimte voor jezelf. Een mooie afwisseling van oefeningen, meditatie, yoga en wandelen. Deels in stilte maar ook altijd met ruimte voor mooie gesprekken.

Wil je weten of een retraite weekend bij jou past? Of heb je andere vragen, neem dan gerust contact op!