Donderdag, 30 Januari 2020

Ibiza, een vakantie-retraite op een magisch eiland

Retraite vakantie

Ibiza is absoluut een magisch eiland en nodigt je uit om je hart te openen, je gedachten tot rust te laten komen, Ibiza prikkelt je zintuigen en laat je intuïtie stromen. De eerste keer dat ik op Ibiza kwam voelde ik al de relaxte sfeer, de positieve en lichte energie. Sindsdien kom ik er graag terug.

Het leuke van een retraite vakantie op Ibiza is, dat je alle elementen van een retraite zoals rust, bezinning, stilte en verdieping prachtig kan combineren met genieten van de natuur, de mooie plekjes en de leuke winkeltjes en terrasjes. Deze retraite is eigenlijk een retraite en vakantie in éen.

En een ander mooi voordeel is; je kan het alleen doen, je kan gewoon alleen op ‘vakantie’ gaan, je hoeft er geen avonturier voor te zijn want je wordt door ons ontvangen, er is een programma en een mooie groep gelijkgestemden!

Eind mei gaan we voor het eerst voor een mindfulness retraite naar Ibiza! We bieden zoals altijd een mooie combinatie van meditatie, yoga, wandelingen in de natuur en natuurlijk de mogelijkheid om te genieten van de relaxtheid en de fijne energie van Ibiza.
De villa waar we logeren is werkelijk een heerlijk huis, met een mooi zwembad en fijne plekjes om je terug te trekken. Het ligt in midden van Ibiza, het rustige en groene deel van Ibiza.

Elke ochtend beginnen we de dag met een meditatie, mindful yoga en een heerlijk ontbijt. ‘s Middags is er ruimte om (samen) te lunchen in één van de prachtige baaien, op het strand tot rust te komen, om een bezoek aan de hippie markt of de oude stad te brengen of misschien wil je wel genieten van een ontspannende massage. Heerlijk ontspannen bij de villa en het zwembad kan natuurlijk ook altijd! ‘ s Avonds bieden we altijd een ontspanningsmeditatie en we zorgen voor een lichte avondmaaltijd.

Lijkt het je wat om;
* elke ochtend te mediteren?
* mindful yoga te doen genietend van de zon?
* heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?
* lekker te eten?
* Ibiza te ontdekken op een ontspannen manier?

Trakteer jezelf op deze heerlijke retraite en vakantie in één! Beleef de mooie energie, de natuur en de warmte van Ibiza om zo ruimte, rust en innerlijke stilte te ervaren.

28 mei tot 3 juni 2020- Santa Gertrudis Ibiza

Prijs is € 1295 per persoon in een 2-persoons kamer. De prijs is inclusief ontbijt, lunch en/of avondeten, transfer van en naar de airport en een deel van de uitstapjes.

Als je meer wil weten over de retraite vakantie mail of bel dan!