Donderdag, 26 Maart 2020

Coaching, juist nu!

Coachgesprek

Behoefte om even te praten, behoefte aan een luisterend oor tijdens een coachgesprek?

Door de maatregelen die genomen zijn in verband met het Covid-19 virus werk jij waarschijnlijk net als de meeste mensen thuis.

Soms is dat heerlijk, niet haasten in de ochtend, geen files, geen drukke kantoortuin, geen lastige collega’s of oeverloze vergaderingen. Al met al minder stress. En soms is het juist lastig, je mist je collega’s. Er is geen kopje koffie met elkaar, geen informele gesprekjes bij de printer en alleen nog maar overleg online. Geen overgang meer van werk naar thuis.

Je bent namelijk al thuis, je bent steeds thuis en er zijn ondertussen kinderen die vermaakt moeten worden, huisgenoten die ook thuiswerken. Of misschien voel je je juist nu eenzaam.

Het kan ook heel goed zijn dat je geen fijne en rustige plek hebt waar je kan werken. Zo kunnen er allerlei obstakels zijn om je prettig te voelen en goed te kunnen werken.

Alles is nu in één keer helemaal anders. En we weten niet hoe lang dit nog gaat duren. Dus onzekerheid over deze situatie kan de kop opsteken, net als veel andere emoties zoals angst, bezorgdheid, onrust…… noem maar op.

En als je niet de normale uitlaatklep hebt van een praatje met je collega of je leidinggevende, wat doe je dan? Met wie praat je nu over de onrust en de onzekerheid? Praten over je gevoelens lucht namelijk vaak op.

Hopelijk kan je alle zorgen en onzekerheden wel delen met je partner of met een goede vriend(in), maar soms heb je niemand om mee te praten en wil je dat toch, of wil je juist liever met iemand anders praten?

Een coachgesprek kan dan uitkomst bieden. Gewoon even om je hart te luchten, te sparren of wat advies te vragen. Eénmalig of vaker, wat je nodig hebt!

Stuur een mailtje naar suzan@epiphanycoaching.nl en wij plannen snel een online afspraak met jou in of bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-54371115