Het is een vreemde paradox, dat wat je echt accepteert.......verandert.
- Carl Rogers

Motto

Geloof in je eigen kracht

Profiel

Ik ben Suzan van der Goes, na 25 jaar in het bedrijfsleven ben ik overgestapt naar een spannend bestaan als zelfstandig coach en trainer. Mijn bedrijf is gevestigd in Wassenaar en ik werk vooral in Den Haag, Wassenaar en Amsterdam.

Het werken met en voor mensen heeft mij altijd het meeste voldoening gegeven maar de laatste jaren lag de focus steeds meer op beleidsmatige zaken. Dit gaf mij veel onrust en niet meer de bevrediging die ik zocht in mijn werk. Ik heb toen besloten om mijn hart te volgen en mijn eigen bedrijf te beginnen. Met de keuzes die ik gemaakt heb, heb ik weer rust en balans gevonden in mezelf en in mijn werk. Als coach en mens ben ik nieuwsgierig. Op zoek naar de betekenis, het verhaal en de mens erachter. Ik ‘luister met mijn hart’, zonder oordeel, empathisch en betrokken. Compassie en verbinding zijn voor mij belangrijke sleutelbegrippen.

Opleidingen

Mijn coachingopleiding heb ik gevolgd bij de NCOI, HBO en Post HBO coaching en begeleidingskunde.

In 2010 heb ik aan de hogeschool Utrecht de post HBO opleiding voor trainer Mindfulness gevolgd en aangevuld met de opleiding Mindful Parenting aan de Universiteit van Amsterdam.

Sinds 2015 ben ik gecertificeerd trainer compassie en zelfcompassie. De compassietraining (MBCL) heb ik gevolgd bij Frits Koster en Erik van en Brink en de zelfcompassie trainersopleiding (MSC) bij Kristin Neff Christopher Germer.

Ik ben ingeschreven als gecertificeerde trainer in de hoogste categorie in het register van de Vereniging van Mindfulnesstrainers in Nederland (VMBN).

Verder volg ik regelmatig mindfulness- Vipassana retraites in binnen- en buitenland bij onder andere Steve en Rosemary Weisman (Wat Kow Tahm, Thailand) en Thich Nhat Hanh en andere vervolg- en verdiepingstrainingen voor Mindfulness, Zelfcompassie en positieve psychologie.

Visie