Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang.
- Bertolt Brecht

Motto

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Profiel

Ik ben Renee Piket (1963). Ik heb ruim 20 jaar ervaring als HR professional, voornamelijk in het (internationale) bedrijfsleven. Als rationeel denkend mens zat ik veel ‘in mijn hoofd’, wat ten koste ging van mijn balans, energie en vitaliteit. Door meditatie en beweging (of dit te combineren in Qigong) leerde ik weer te luisteren naar mijn gevoel. Ik raakte in de ban van wat stil-zijn kan betekenen, weer verbinding voelen met mezelf en mijn omgeving. Het is mijn wens dit met anderen te delen.

Als coach nodig ik je uit om te onderzoeken wat werkt en los te laten wat niet (meer) werkt. In mijn werkwijze ben ik betrokken, empathisch en nieuwsgierig met de nodige dosis humor, waar nodig confronterend. Daarbij combineer ik westerse nuchterheid met oosterse spiritualiteit.

Opleidingen

Al snel na mijn afstuderen aan de HBO-opleiding Facility Management (1986) stapte ik over naar personeelswerk. Eind 2011 heb ik de post-HBO opleiding Coaching & Counseling aan het Europees Instituut van De Baak afgerond met het diploma Master Coach. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching volgde ik diverse trainingen en workshops (onder meer mindfulness, energetisch mediteren, NLP, systemisch werken en oplossingsgericht coachen). Tevens nam ik deel aan verschillende retraites, onder meer een milde vastenretraite bij Pulsar, meditatie retraite bij de Benedictijner Abdij St. Willibrord en een vipassana retraite bij Rosemary en Steve Weissman, Centrum Buddhismus im Westen, Duitsland.

www.hollenenstilstaan.nu