Reacties van deelnemers aan de mindfulnessretraite

Uitrusten en energie opdoen; dat was wat ik wilde. En dan niet alleen tijdens de retraite, ik wilde het ook mee kunnen nemen en voort kunnen zetten in het drukke leven waar ik daarna weer in terecht zou komen. En dat is meer dan gelukt. De prachtige omgeving, de variatie en balans in het programma en vooral ook de kundigheid van Suzan en Renee, hebben me de mogelijkheid gegeven nieuwe dingen in mijzelf te ontdekken en de barrière die mijn rust in de weg stond blijvend te doorbreken.
M.B.

De retraite was echt een cadeautje, een minivakantie helemaal voor mezelf, een verwenweekend om even lekker stil te staan. De stilte, de meditaties, de oefeningen, de prachtige locatie, het fijne gezelschap, het heerlijke eten. Alles was met veel zorg en aandacht geregeld. Echt heerlijk. Volgende herfst ga ik weer mee!”. Helen W.

Heerlijk tot mezelf gekomen in stilte, in meditatie, in schrijven, in gesprekken met mooie inspirerende vrouwen op een schitterende locatie, tussen de weilanden en het bos. Ik zocht rust, en vond veel meer dan dit: openheid, vertrouwen, liefde, aandacht, samen zijn, heerlijk biologisch en vegetarisch eten, schoonheid, eenvoud. Het smaakte naar meer…”
Getekend: Marion Suner

Een warm bad…. J.

Een paar dagen voor mezelf, uitrusten en tot mezelf komen. Ik vond het allemaal en nog veel meer. Ik kom graag een keer terug. Dank jullie wel voor jullie goede zorgen en alle inspiratie. S.G